pvc_prozor_montaza.jpg

PVC stolarija  - obrada spaletni oko ivica PVC prozora, krecenje, gletovanje, gipsarski radovi ili kompletne adaptacije (svi majstori na jednom mestu) 065/5450707 Beograd, Vozdovac.

Obrada spaletni oko ivica PVC prozora: Prilikom ugradnje novih PVC prozora, skidaju se stari prozori pa su uglavnom neminovna manja ili veca ostecenja. Nakon skidanja starog prozora, rupe oko montirane PVC stolarije, od otpalog maltera kao i razliku u debljini stoka nove i stare stolarije treba na adekvatan nacin sanirati. 
Ranije su majstori obradu spaletne radili malterom ali takvi rezultati nisu bas najsjajniji jer moze doci do pucanja na spojevima, dosta prasine i nereda prilikom samog obavljanja ovih radova, mogucih ostecenja stolarije kao i predugog perioda susenja. 
Sve ove cinjenice ukazuju na mnogo bolje resenje u vidu koriscenja savremenih materijala gde je stiropor od 1 do 5 santimetara debljine i odgovarajuci lepak (npr. Ceresit) idealno resenje za obradu spaletni oko ivica prozora. Gradjevinski lepak sa izuzetnim karakteristikama koje se ticu kvaliteta lepljenja i maksimalno skracenog perioda za vezivanje i susenje pruza mogucnost brzog nastavljanja dalje obrade. Aluminijumske perforirane lajsne i masinski malter predstavljaju zavrsnu fazu u obradi a kompletan posao mnogo puta bude zavrsen u jednom danu.

Kada se zavrsi sa skidanjem stare i ugradnjom nove PVC stolarije, na red dolazi saniranje razrusenih ivica otvora koje su nastale usled vadjenja stare stolarije. Oko stare stolarije se uvek nakupi najvise vlage i samim tim stari malter je vec dosta popustio, te su ti krateri (manje ili vise) veoma cesti. Koriscenjem stiropora ili gips ploca dolazi se do najboljeg i najbrzeg sistema obrada spaletni. Kada se uporedi sa klasicnim malterisanjem, procesom koji traje i po nedelju i vise dana i ne tako zavidnom kvalitetu dolazi se do zakljucka da su stiropor ili gips ploce mnogo bolje resenje. Pri njihovom koriscenju nije potreban pesak i cement, nema toliko prasine i prljavstine i sam postupak je mnogo brzi i laksi. Stiropor i gips su jedni od bioloski ispravnih materijala koji nisu steti i ne smetaju ljudskom zdravlju. Spaletne za koje se koristi kao glavni materijal - malter, su porozne i hladne a pored toga nepreciznih i neravnih linija. Pri samoj upotrebi gips – kartonskih ploca i stiropora i slojevitim nanosenjem materijala dolazi do bolje zvucne i toplotne izolacije koja automatski pruza bolje i prijatnije uslove stanovanja i ustedu pri potrosnji elektricne energije. 
PVC STOLARIJA - INFO CENE, obrada spaletni, pozovite na 065/5450707 ili 065/5450705 - cena varira od 15e do 19e po duznom metru i to je cena sa materijalom za Beograd. U cenu radova ulaze sledeci radovi, da se obradi i zastiti spoljni deo da ne prolazi voda ispod ili pored PVC prozora a unutrasnji deo da se dovede do molerske faze - gletovanje i krecenje. Obrada spaletniNASI RADOVI.

Powered by WebExpress