Pvc stolarija - roletne - rolokomarnici. PVC stolarija, sigurno je pravi potez. Ukoliko se odlucite za nasu PVC stolariju, i odabirom vrhunskog Nemackog PVC profila, necete pogresiti. PVC prozori, su odlicnog kvaliteta.

PVC stolarija - roletne - komarnici - limovi - daske - okov. PVC stolarija je ekoloski materijal, najbolji je izolator i laka je za odrzavanje. PVC stolarija REHAU je osvojila trziste u Beogradu.
Nasa PVC stolarija nije osetljiva na sunce, otporna je u slucaju pozara jer ne potpomaze njegovom brzom sirenju dok se tom prilikom ne stvara dim jer je samogaseca. 
ROLOKOMARNIK ZA PVC PROZORE - ALUMINIJUMSKA KUTIJA, PLASTIFICIRANE ALU VODJICE. IZRADA PO MERI.

PVC stolarija - AKCIJA. PVC prozori model Rehau - EKONOMIK. Pet komora sa LOW staklom.

PVC STOLARIJA NA MEGA AKCIJI, sastavljena od profila EKONOMIK REHAU (ravno krilo) - 5 komora. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Njihova efikasnost se narocito raspoznaje u energetskom smislu. #PVCstolarijanaAKCIJI Cenovnik. ||| 


Pvc Stolarija Cena, Pvc Stolarija akcija, Pvc stolarija REHAU, Pvc stolarija Beograd, PVC stolarija Cenovnik, Pvc prozori Beograd. 011/4112136 - 065.5450707

ROLETNE ZA PVC STOLARIJU

ROLETNE PVC/ALU 


CENA - 55e m2 (najmanja o/m je kvadrat)
Svestran sistem roletni za starogradnju i novogradnju Bilo da planirate novogradnju ili sanaciju u starogradnji Comfort-Design Plus ispunice sve zahteve u odnosu na zastitu od sunca, nezeljenih pogleda i insekata, kao i protivprovalnu zastitu. Primena kutija roletni dimenziji 200 mm x 220 mm univerzal se, zbog svoje kompaktne konstrukcije, preporucuje za sanaciju u starogradnji, dok je kutija dimenzije 245 mm, zbog svoje velike zapremine, namenjena visim elementima prozora i vrata preko 2,50 m visine... 
Karakteristike: kompatibilnost sa trzisno uobicajenim prozorskim sistemima od drveta, PVC-a i aluminijuma  dimenzionirano za sistemsku dubinu stoka od 58 - 90 mmtoplotna izolacija: U < 0,85 W/m²Kzvucna zastita do Rw,P= 42 dB dostupne velicine kutija 200 mm univerzal i 245 mmvisina elementa do 2,5 m Kutija dimenzije 200 mm x 220 mmvisina elementa do 2,7 m kutija dimenzije 245 mm x 220 mm kutija dimenzije 200 univerzal i 245 mm opciono sa revizionim poklopcem koji se otvara na dole po izboru pogon roletne sa gurtnom, kurblom ili elektromotorom

ROLOKOMARNIK ZA PVC PROZORE

ROLOKOMARNIK


CENA - 35e m2 (najmanja o/m je kvadrat)

Rolo komarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanoscu i izdrzljivoscu. Idealno su resenje za svaki prostor bio to stan ili kuca, kako bi se zastitili od komaraca i raznih insekata.
 Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Izradjujemo ih u svim dimenzijama zavisno od velicine otvora.

Mrezica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreze.

Za PVC ulazna vrata ili PVC balkonska vrata - Plisse komarnici. Izrada je po tacnim merama. Min. o/m 1m2.

Plisse komarnici


CENA - 40e m2  (najmanja o/m je kvadrat)


Mreza je plisirana i ne ostecuje se svakodnevnom upotrebom. To je jedina plisirana mreza na trzistu cije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koje se ne razlaze od vlage. Ojacana nitima velike izdrzljivosti, mreza je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno koriscenje. Mreza je dostupna u sivoj boji. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreze. Rad komarnika se ne zasniva na povratnom mehanizmu (opruga), tako da ga je lako otvarati i zatvarati. Moguce je ostaviti ga otvorenog u bilo kom polozaju. Plise komarnici su idealni i preporucujemo pogotovo za balkonska vrata.

okov_ROTO_NT

PVC stolarija, Okov 


PVC stolarija - Okov

Jedan od najuspesnijih okretno-nagibnih sistema za pvc stolariju u celom svetu. Okretno-nagibna tehnologija omogucava okretanje i nagibanje prozorskog krila sa jednim potezom rucice. U sistemu okova, sve unutrasnje komponente su integrisane i povezane preko centralnog sistema za zakljucavanje. Sistem nudi visok nivo sigurnosti.Ugaoni prenosnik sa pecurkom (ptuljkom) zajedno sa zadnjim zakljucavanjem predstavljaju standard i efikasnu garanciju protiv provale. Za povecanje bezbednosti, jednostavna prepravka i montaza dodatnih elemenata je moguca na licu mesta npr.alarm protiv provale u objekat, termostat i sistem za kontrolu ventilacije u objektu.

Podprozorske pvc unutrasnje daske i spoljni plastificirani limovi

Podprozorske pvc unutrasnje daske

Pvc podprozorska daska (klupica)


Ugradna dubina 10-25 cm - max duzina 6m 
cena  (najmanja o/m je metar)

Podprozorski spoljni plastificirani lim.

Podprozorski spoljni plastificirani lim

Spoljni plastificirani lim (okapnica) 


Ugradna dubina 5-25cm - max duzina 6m 
cena - (najmanja o/m je metar)

PVC_stolarija_spoljna_roletna

PVC/ALU SPOLJNE ROLETNE

Moze se reci da su u novije doba Roletne najprihvatljivije i najprakticnije zasenjivaci prostorija. Montiraju se sa spoljne strane PVC stolarije, PVC prozora i vrata a mogu biti aluminijumske ili plasticne.Da bi roletna klizila gore – montiraju se PVC ili ALU vodjice a one mogu biti fiksirane ili sa makazama koje sluze za izbacivanje naspolja, tj neka vrsta ventilacije. Aluminijumske roletne mogu imati i fiksne vodjice od istog materijala sto ih cini kompletno aluminjiumskim. Kod njih ne postoji mogucnost izbacivanja vodjica i obavezno su sve fiksirane i plastificirane a mogu biti i u boji roletni. CENA 65e m2 sa montazom.Kod plasticnih roletni cena je nesto niza u odnosu na aluminijumske ali nisu bas nesto preporucljive za velike otvore, narocito ukoliko su na takvom mestu da su cesto na udaru vetra i sunceve svetlosti. Iz tih razloga im se neminovno skracuje radni vek trajanja u odnosu na roletne sa aluminijumskim zastorom.

Powered by WebExpress