Pvc stolarija - roletne - rolokomarnici - okov roto. PVC stolarija REHAU, sigurno je pravi potez. Ukoliko se odlucite za nasu PVC stolariju, i odabirom vrhunskog Nemackog PVC profila Rehau, necete pogresiti. PVC prozori Rehau, su odlicnog kvaliteta i

PVC stolarija - roletne - komarnici - limovi - daske - okov. PVC stolarija je ekoloski materijal, najbolji je izolator i laka je za odrzavanje. PVC stolarija REHAU je osvojila trziste u Beogradu. Cene PVC prozora su sada (u odnosu na proslu deceniju) mnogo pristupacnije i kupci koji imaju razvijenu ekolosku svest, biraju PVC prozore REHAU - EKONOMIK.
Iskusni i strucni gradjevinari PVC stolariji REHAU daju vise prednosti. Investitori je vole jer je najpouzdanija, a odgovara i stanarima jer je sigurna a pritom veoma laka za odrzavanje. Nasa PVC stolarija nije osetljiva na sunce, otporna je u slucaju pozara jer ne potpomaze njegovom brzom sirenju dok se tom prilikom ne stvara dim jer je samogaseca. 
PVC STOLARIJA AKCIJA. PVC stolarija je sastavljena od profila EKONOMIK REHAU (ravno krilo) - 5 komora. PVC prozori izrada, urgradnja + besplatna dostava za Beograd. PVC prozori REHAU - CENOVNIK 2019.

PVC stolarija - AKCIJA. PVC prozori model Rehau - EKONOMIK. Pet komora sa LOW staklom.

PVC STOLARIJA NA MEGA AKCIJI, sastavljena od profila EKONOMIK REHAU (ravno krilo) - 5 komora. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Njihova efikasnost se narocito raspoznaje u energetskom smislu.  

OPSIRNIJI CENOVNIK
Cene PVC stolarije su bez montaze.


 Montaza je 15e po prozoru.

 Demontaza po dogovoru. 


ROK IZRADE i MONTAZE 8-12 RADNIH DANA.

PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA DVE LOKACIJE: 

Izlozbeni prostor: Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6. 

Izlozbeni prostor: Beograd - Rakovica - Ulica Maricka br.8.

Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS 

 011 411 2136 mobilni 065 545 0705 - 065 545 0707

ROLETNE ZA PVC STOLARIJU

ROLETNE PVC/ALU 


CENA - 50e m2 (najmanja o/m je kvadrat)
Svestran sistem roletni za starogradnju i novogradnju Bilo da planirate novogradnju ili sanaciju u starogradnji Comfort-Design Plus ispunice sve zahteve u odnosu na zastitu od sunca, nezeljenih pogleda i insekata, kao i protivprovalnu zastitu. Primena kutija roletni dimenziji 200 mm x 220 mm univerzal se, zbog svoje kompaktne konstrukcije, preporucuje za sanaciju u starogradnji, dok je kutija dimenzije 245 mm, zbog svoje velike zapremine, namenjena visim elementima prozora i vrata preko 2,50 m visine... 
Karakteristike: kompatibilnost sa trzisno uobicajenim prozorskim sistemima od drveta, PVC-a i aluminijuma  dimenzionirano za sistemsku dubinu stoka od 58 - 90 mmtoplotna izolacija: U < 0,85 W/m²Kzvucna zastita do Rw,P= 42 dB dostupne velicine kutija 200 mm univerzal i 245 mmvisina elementa do 2,5 m Kutija dimenzije 200 mm x 220 mmvisina elementa do 2,7 m kutija dimenzije 245 mm x 220 mm kutija dimenzije 200 univerzal i 245 mm opciono sa revizionim poklopcem koji se otvara na dole po izboru pogon roletne sa gurtnom, kurblom ili elektromotorom

ROLOKOMARNIK ZA PVC PROZORE

ROLOKOMARNIK


CENA - 35e m2 (najmanja o/m je kvadrat)

Rolo komarnik je napravljen od plastificiranog aluminijuma koji se odlikuje postojanoscu i izdrzljivoscu. Idealno su resenje za svaki prostor bio to stan ili kuca, kako bi se zastitili od komaraca i raznih insekata.
 Rolo komarnici se mogu montirati na prozore, vrata i krovne prozore. Izradjujemo ih u svim dimenzijama zavisno od velicine otvora.

Mrezica je napravljena od kvalitetnog materijala (fiberglass) te je otporna na sve vremenske uslove i godine ekspotacije. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreze.

PVC_Plise_komarnik.jpg

Plisse komarnici


CENA - 40e m2  (najmanja o/m je kvadrat)


Mreza je plisirana i ne ostecuje se svakodnevnom upotrebom. To je jedina plisirana mreza na trzistu cije se ivice ne lome prilikom izlaganja suncu i koje se ne razlaze od vlage. Ojacana nitima velike izdrzljivosti, mreza je otporna na udare vetra kao i na svakodnevno koriscenje. Mreza je dostupna u sivoj boji. Za ovaj komarnik se dobija garancija od 2 godine na izdrzljivost mreze. Rad komarnika se ne zasniva na povratnom mehanizmu (opruga), tako da ga je lako otvarati i zatvarati. Moguce je ostaviti ga otvorenog u bilo kom polozaju. Plise komarnici su idealni i preporucujemo pogotovo za balkonska vrata.

pvc_stolarija_okov_roto.jpg

PVC stolarija, Okov - ROTO


PVC stolarija - Okov Roto

Jedan od najuspesnijih okretno-nagibnih sistema za pvc stolariju u celom svetu. Okretno-nagibna tehnologija omogucava okretanje i nagibanje prozorskog krila sa jednim potezom rucice. U sistemu Roto, sve unutrasnje komponente su integrisane i povezane preko centralnog sistema za zakljucavanje. Sistem nudi visok nivo sigurnosti.Ugaoni prenosnik sa pecurkom (ptuljkom) zajedno sa zadnjim zakljucavanjem predstavljaju standard i efikasnu garanciju protiv provale. Za povecanje bezbednosti, jednostavna prepravka i montaza dodatnih elemenata je moguca na licu mesta npr.alarm protiv provale u objekat, termostat i sistem za kontrolu ventilacije u objektu.

PVC_podprozorska_daska_za_prozore.jpg

Podprozorske pvc unutrasnje daske

Pvc podprozorska daska (klupica)


Ugradna dubina 10-25 cm - max duzina 6m 
cena - 15e metar (najmanja o/m je metar)

PVC_lim_za_stolariju.jpg

Podprozorski spoljni plastificirani lim

Spoljni plastificirani lim (okapnica) 


Ugradna dubina 5-50cm - max duzina 6m 
cena - 15e metar (najmanja o/m je metar)

PVC_stolarija_spoljna_roletna

PVC/ALU SPOLJNE ROLETNE

Moze se reci da su u novije doba Roletne najprihvatljivije i najprakticnije zasenjivaci prostorija. Montiraju se sa spoljne strane PVC stolarije, PVC prozora i vrata a mogu biti aluminijumske ili plasticne.Da bi roletna klizila gore – montiraju se PVC ili ALU vodjice a one mogu biti fiksirane ili sa makazama koje sluze za izbacivanje naspolja, tj neka vrsta ventilacije. Aluminijumske roletne mogu imati i fiksne vodjice od istog materijala sto ih cini kompletno aluminjiumskim. Kod njih ne postoji mogucnost izbacivanja vodjica i obavezno su sve fiksirane i plastificirane a mogu biti i u boji roletni. CENA 65e m2 sa montazom.Kod plasticnih roletni cena je nesto niza u odnosu na aluminijumske ali nisu bas nesto preporucljive za velike otvore, narocito ukoliko su na takvom mestu da su cesto na udaru vetra i sunceve svetlosti. Iz tih razloga im se neminovno skracuje radni vek trajanja u odnosu na roletne sa aluminijumskim zastorom.

Powered by WebExpress