pvc stolarija, pvc stolarija beograd, pvc stolarija cene, PROZOR PVC, PVC PROZORI

PVC stolarija REHAU - firma: SN - Windows, Beograd. PVC prozori Rehau - Synego |  toplotna izolacija: 1,1 W/m²K

PVC prozori - Rehau Synego u poredjenju sa najcescom (jeftinijim) PVC stolarijom na trzistu u Beogradu, prozori SYNEGO pruzaju u nekim slucajevima i vise od 50% bolju toplotnu izolaciju i zato su novi SYNEGO prozori idealni su za ustedu.

Odlicna PVC stolarija, ukoliko zelite vise od obicne adaptacije stambenog prostora i optimalno resenje za visoku energetsku efikasnost, ovo je pravi profil za vas.
Sirovine od kojih se proizvodi PVC profil Synego obezbedjuje dugotrajnost izdrzljivost profila u svim meteoroloskim uslovima.Lako je za odrzavanje i njegov visok sjaj zahvaljujuci revolucionarnoj HDF formuli obrade povrsine profila.
Odgovorni doprinos zastiti zivotne sredine. Uz povoljne cene Profil Synego 80mm, 3 diht gume (krilo 6 komora, stok 7 komora) napravljen je od recikliranog materijala, tako da Vas prozor bude prepoznat kao ekoloski. 
Profil Synego je izuzetno stabilan, jer je izradjen od high-tech materijala takozvani - RAU-FIPRO. PVC profil  od 80mm je pouzdan, jer se proizvodi od probranih sirovina Nemackog porekla koje garantuju odlican kvalitet. Prilagodjen je okrentno nagibnom otvaranju, kao i svim drugim vidovima otvaranja vrata i prozora. Moderni PVC prozori  napravljeni od REHAU profila, sigurno su pametna investicija u buducnost. 
Cenovnik PVC stolarije REHAU - model SYNEGO  |||  
PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA LOKACIJI:  
Beograd, Vozdovac, Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace). 
Kontakt telefoni - firma: SN - Windows, Beograd. 
Fiksni telefon - 011 411 2136, mobilni telefoni, 065 545 0705 - 065 545 0707 
email - pvcstolarijarehau@gmail.com

Powered by WebExpress