PVC stolarija REHAU, napravljena je od najboljih materijala u Beogradu. PVC prozori, od REHAU profila sigurno su mudra investicija u buducnost Vase nekretnine. PVC stolarija REHAU, najbolja opcija za Vas dom zbog svog proverenog kvaliteta.

PVC stolarija - cena_Rehau

PVC stolarija REHAU, Akcijska cena. Prozori Beograd, PVC prozori REHAU, sastavljenI su od Nemackog profila sa 5 ili 6 komora. Izrada po meri Vozdovac, Beograd. Ukoliko se odlucite za nasu PVC stolariju, i odabirom vrhunskog Nemackim profila Rehau, necete pogresiti. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Njihova efikasnost se narocito raspoznaje u energetskom smislu. Stolarija Rehau, izuzetno dobro dihtuje, zimi ce vam dom biti topliji, leti cete imati smanjenu potrebu za hladenjem prostora klima uredjajima. Vremenom ce Vam stizati manji racuni za struju i vas ulozeni novac u PVC prozore ce Vam se polako vracati. PVC stolarija Vozdovac.
Cenovnik PVC stolarije na AKCIJI.

Potrebna Vam je sigurna PVC stolarija, i cene da budu prihvatljive za metropolu kao sto je Beograd? PVC prozori i vrata, su skupa stvar da bi ste napravili gresku pri odabiru iste... Na prvi utisak izgleda indenticno ukupna ponudjena PVC stolarija u Beogradu, ali cene se dosta razlikuju. Da pojasnimo: Proces izrade prozora je vrlo kompleksan tako da realno troskovi za dobru PVC stolariju Rehau, (sigurni okovi,savremena stakla, dobri Rehau profili sa cvrstim ojacanjem) i samog proizvodjaca kosta mnogo. Svi ovi delovi uticu na cenu, koja varira u zavisnosti od kvaliteta izrade. Dobra PVC stolarija treba da bude napravljena od kvalitetnih materijala i da bude pravilno sastavljena u ceo sistem.
Sistem koji koristimo, PVC stolarija REHAU je u svim tim disciplinama uzor i zadovoljava sve kriterijume kupaca i standarde u modernom gradjevinarstvu. Sa jasnim ciljevima, koristimo samo proverene materijale i u koliko izaberete veoma kvalitetnu PVC stolariju Rehau, ona ce da Vas verno sluzi dug niz godina... 
Savremeni PVC prozori, napravljeni od REHAU profila, sigurno su mudra investicija u buducnost i misljenja smo da je nasa PVC stolarija najbolja opcija za Vas dom zbog svog proverenog kvaliteta, funkcionalnosti, efikasnosti i ekonomicnosti... PRAVI POTEZ - REHAU

Za jos dodatnih informacija budite slobodni i kontaktirajte nas.
FIRMA - SN WINDOWS
PVC stolariju mozete pogledati na dve lokacije:
Beograd - Vozdovac - Husova br.6 (kod Dusanovacke pijace).
Beograd - Rakovica - Maricka br.8
011 411 2136 - 065 545 0705 - 065 545 0707
e-mail pvcstolarijarehau@gmail.com 

Firma SN WINDOWS je osnovana sa ciljem da u oblasti PVC stolarije pruzi svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montazu i brzu isporuku uz koriscenje najkvalitetnijih materijala. Zbog toga smo se odlucili da koristimo materijale od renomiranog Nemackog proizvodjaca REHAU. 
Odlikuje nas: Kombinacijom postovanja dogovora, profesionalne usluge, iskusnih i odgovornih majstora, koriscenjem najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama, SN WINDOWS postaje jedna od vodecih firmi na domacem trzistu u oblasti PVC stolarije. 

HVALA NA POVERENJU - SN WINDOWS 
011 411 2136 - 065 545 0705 - 065 545 0707

Opsirniji cenovnik za PVC stolariju Rehau mozete pogledati na stranici:

Cenovnik PVC Stolarije

Brojna istrazivanja su potvrdila da se najveci energetski gubici, cak do 30%, ostvaruju kroz dotrajale prozore. Najvecu povrsinu prozora zauzima staklo, tako da se kod izrade PVC prozora posebno vodi racuna o kvalitetu stakla koje se ugraduje u njih. PVC prozori se prave u kombinaciji sa najmanje duplim, a mozete izabrati i trostruko staklo. Ugradnjom ovih stakala toplotni gubici, ali i prodor toplote iz spoljne su svedeni na minimum. Direktna posledica smanjenih toplotnih gubitaka je manji utrosak energenata tokom grejne sezone, kao i potrebe za rashladivanjem prostorija u toku letnjih meseci sto se ogleda u smanjenju zaduzenja na racunima, ali i smanjenoj emisiji stetnih gasova, odnosno ocuvanju zivotne okoline. PVC prozori kao zvucni izolatori: PVC prozori su odlicni zvucni izolatori cemu doprinosi kvalitet samog proizvoda koji omogucava da ovaj gradjevinski element predstavlja idealnu barijeru izmedu spoljasnjosti i unutrasnjosti objekta. Kao takav je idealno resenje za zivot na velikim visinama, u soliterima, koji je karakteristican za Beograd. Poznato da je zvuk ide u visinu i ovaj problem je posebno izrazen tokom noci kada je najveca potreba za potpunom tisinom i kvalitetnim snom, a u tim satima se buka najvise cuje. Takodje su idealno resenje za zivot pored skola, igralista, fabrika ili prometnih saobracajnica. Povecavaju energetsku efikasnost objekta. Vec smo pomenuli da su PVC prozori izuzetni toplotni izolatori. Ali da bi ispunili svoju punu energetsku funkciju moraju biti kvalitetno izradeni i ugradjeni. Svaki ovaj segment je od presudne vaznosti u pogledu energetske efikasnosti. Znaci, kvalitetan PVC profil, okov, gume i staklo koje ispunjava zahteve toplotne izolacije uz strucnu ugradnju moze dovesti do povecanja energetske efikasnosti objekta. Osim toga, takvi objekti koriste znacajno manje energije za grejanje i hladjenje, cime se smanjuje emisija stetnih gasova u okolnu sredinu, ali i cuvaju ograniceni prirodni resursi.

Powered by WebExpress