PVC stolarija napravljena od najboljih materijala u Beogradu. PVC prozori Rehau, pravi potez ...

PVC stolarija - cena_Rehau

PVC stolarija, promo cene, PVC prozori REHAU, sastavljena od Nemackog profila sa pet ili sest komora. Izrada po meri Beograd. Ukoliko se odlucite za nasu PVC stolariju,  i odabirom vrhunskog Nemackim profila Rehau, necete pogresiti. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Njihova efikasnost se narocito raspoznaje u energetskom smislu. Stolarija Rehau, izuzetno dobro dihtuje, zimi ce vam dom biti topliji, leti cete imati smanjenu potrebu za hladenjem prostora klima uredjajima. Vremenom ce Vam stizati manji racuni za struju i vas ulozeni novac u PVC prozore ce Vam se polako vracati..

Potrebna Vam je sigurna PVC stolarija, i cene da budu prihvatljive za metropolu kao sto je Beograd? PVC prozori i vrata, su skupa stvar da bi ste napravili gresku pri odabiru iste... Na prvi utisak izgleda indenticno ukupna ponudjena PVC stolarija u Beogradu, ali cene se dosta razlikuju. Da pojasnimo: Proces izrade prozora je vrlo kompleksan tako da realno troskovi za dobru PVC stolariju Rehau, (sigurni okovi,savremena stakla, dobri Rehau profili sa cvrstim ojacanjem) i samog proizvodjaca kosta mnogo. Svi ovi delovi uticu na cenu, koja varira u zavisnosti od kvaliteta izrade. Dobra PVC stolarija treba da bude napravljena od kvalitetnih materijala i da bude pravilno sastavljena u ceo sistem.
Sistem koji koristimo, PVC stolarija REHAU je u svim tim disciplinama uzor i zadovoljava sve kriterijume kupaca i standarde u modernom gradjevinarstvu. Sa jasnim ciljevima, koristimo samo proverene materijale i u koliko izaberete veoma kvalitetnu PVC stolariju Rehau, ona ce da Vas verno sluzi dug niz godina... 
Savremeni prozori napravljeni od REHAU profila, sigurno su mudra investicija u buducnost i misljenja smo da je nasa PVC stolarija najbolja opcija za Vas dom zbog svog proverenog kvaliteta, funkcionalnosti, efikasnosti i ekonomicnosti... PRAVI POTEZ - REHAU

Za jos dodatnih informacija budite slobodni i kontaktirajte nas.

FIRMA - SN WINDOWS
PVC stolariju mozete pogledati na dve lokacije:
Beograd - Vozdovac - Husova br.6 (kod Dusanovacke pijace)
Beograd - Rakovica - Maricka br.8
011 411 2136 - 065 545 0705 - 065 545 0707
e-mail pvcstolarijarehau@gmail.com 

Firma SN WINDOWS je osnovano sa ciljem da u oblasti PVC stolarije pruzi svojim klijentima visoko profesionalnu uslugu, kvalitetnu montazu i brzu isporuku uz koriscenje najkvalitetnijih materijala. Zbog toga smo se odlucili da koristimo materijale od renomiranog Nemackog proizvodjaca REHAU. 
Odlikuje nas: Kombinacijom postovanja dogovora, profesionalne usluge, iskusnih i odgovornih majstora, koriscenjem najkvalitetnijih materijala po najpovoljnijim cenama, SN WINDOWS postaje jedna od vodecih firmi na domacem trzistu u oblasti PVC stolarije. 

HVALA NA POVERENJU - SN WINDOWS 
011 411 2136 - 065 545 0705 - 065 545 0707 - 062 2324 75

Opsirniji cenovnik za PVC stolariju Rehau mozete pogledati na stranici:
Cenovnik PVC Stolarije


Naziv: SN WINDOWS 
Poslovno ime: SINISA MILOSAVLJEVIC PR SN WINDOWS BEOGRAD-VOZDOVAC
PIB: 107862879 
Pravna forma: Preduzetnik
Sediste: Opstina: Beograd-Vozdovac | Mesto: Beograd (Vozdovac) | Ulica i broj: Husova br.6

Powered by WebExpress