PVC stolarija REHAU, savremeni PVC prozori, napravljeni od REHAU profila, sigurno su mudra investicija u buducnost i misljenja smo da je nasa PVC stolarija, najbolja opcija za Vas dom zbog svog proverenog kvaliteta, dugotrajnosti i ekonomicnosti.

PVC stolarija cena po m2. Cenovnik PVC stolarije formira se na osnovu vise faktora. Samo za roletne i komarnike cena izrade je po m2. Za PVC stolariju (PVC prozori i PVC vrata), formiran je konkretan cenovnik. Trenutno su na akciji PVC prozori - REHAU EKONOMIK. Dole u prilogu mozete pogledati CENOVNIK PVC stolarije na akciji.
Cene PVC stolarije su bez montaze.
PVC stolarija, ali dobra, treba da bude napravljena od kvalitetnih materijala i da PVC prozori, budu pravilno sastavljeni u ceo sistem. Na prvi utisak izgledaju indenticno svu ponudjeni PVC prozori u Beogradu, ali cene se dosta razlikuju...? Izaberite kvalitet - REHAU.
Firma SN WINDOWS - 011/4112136, mobilni telefoni: 0655450707, 0655450705, Beograd.  

PVC stolarija REHAU, PVC prozori, Model REHAU BRILLANT. PVC stolarija - Cenovnik. Cene su bez montaze. Izrada po meri. Besplatna isporuka PVC stolarije za Beograd. Izrada i montaza 10-15 dana. Garancija 10 godina na profil + 5 godina na okov.

PVC stolarija REHAU | PVC prozori | Model Rehau Brillant | toplotna izolacija: 1,3 W/m²K  sa niskoemisionim/argon staklom.
Cene PVC stolarije su bez montaze.   
Montaza je 15e po prozoru. 
Demontaza starih prozora po dogovoru. 
Mogucnost odnosenja stare stolarije. 
Zidarska obrada oko prozora po dogovoru. 
Spoljni plastificirani limovi 15e metar (najmanja obracunska mera je 1m).  
Unutrasnje pvc daske 15e metar (najmanja obracunska mera je 1m).  
Rolo komarnici 35e m2.  
Roletne pvc/alu 50e m2 . 
*** fixni elementi su 65e m2 (najmanja obracunska mera je m2).  
*** Podelna precka za pvc elemente je 20e m (najmanja obracunska mera je metar).  
PLACANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI. 

CENOVNIK PVC STOLARIJE - REHAU model Brillant


IZRADA PO MERI - ROK IZRADE I MONTAZE 10 - 15 DANA *** IZRADA PO MERI - ROK IZRADE I MONTAZE 10 - 15 DANA

PVC STOLARIJA NA MEGA AKCIJI, sastavljena od profila EKONOMIK REHAU (ravno krilo) - 5 komora. PVC prozori Rehau su odlicnog kvaliteta i poseduju zavidne karakteristike. Idealna PVC stolarija ukoliko planirate adaptaciju stana.

PVC stolarija, akcijska cena! PVC prozori i PVC Balkonska vrata. Zbog velikog interesovanja na trzistu, ponovo su u prodaji PVC prozori - model REHAU EKONOMIK. Idealna stolarija ukoliko planirate adaptaciju stambenog prostora. Optimalno resenje za visoku energetsku efikasnost, ovo je pravi profil za Vas.
Cene PVC stolarije su bez montaze. 
Montaza je 15e po prozoru. 
Demontaza starih prozora po dogovoru.
Mogucnost odnosenja stare stolarije. 
Zidarska obrada oko prozora po dogovoru. 
Spoljni plastificirani limovi 15e metar (najmanja obracunska mera je 1m). 
Unutrasnje pvc daske 15e metar (najmanja obracunska mera je 1m). 
Rolo komarnici 35e m2. Roletne pvc/alu 50e m2 . 
 *** fixni PVC elementi su 65e m2 (najmanja obracunska mera je m2).
 *** Podelna precka za PVC elemente je 20e m (najmanja obracunska mera je metar). 

CENOVNIK PVC STOLARIJE AKCIJA - REHAU model EKONOMIK


 PLACANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI. 

ISTAKNUTI CENOVNIK ISPOD JE ZA PVC PROZORE - REHAU SYNEGO 80mm,6 komora,3 stakla,3 diht gume,PVC stolarija - izrada po meri

PVC stolarija REHAU Synego i profil od 80mm je pouzdan, jer se proizvodi od probranih sirovina Nemackog porekla koje garantuju odlican kvalitet.Prilagodjen je okrentno nagibnom otvaranju, kao i svim drugim vidovima otvaranja vrata i prozora.Moderni PVC prozori napravljeni od REHAU profila su pametna investicija u buducnost. 

IZRADA PO MERI - ROK IZRADE I MONTAZE 10 - 15 DANA *** IZRADA PO MERI - ROK IZRADE I MONTAZE 10 - 15 DANA

PVC stolarija | PVC prozori | Rehau Synego | toplotna izolacija: = 1,1 W/m²K

Cene PVC stolarije su bez montaze. 
 

Montaza je 15e po prozoru. 

 Demontaza starih prozora po dogovoru. 

 Mogucnost odnosenja stare stolarije. 

 Zidarska obrada oko prozora po dogovoru. 

 Spoljni plastificirani limovi 15e metar (najmanja obracunska mera je m2). 

 Unutrasnje pvc daske 15e metar (najmanja obracunska mera je m2). 

Rolo komarnici 35e m2. 
Roletne pvc/alu 50e m2. 

 *** fixni elementi su 85e m2 (najmanja obracunska mera je m2). 

 *** Podelna precka za pvc elemente je 20e m (najmanja obracunska mera je metar). 

CENOVNIK PVC STOLARIJE - REHAU model Synego

 PLACANJE JE U DINARSKOJ PROTIV VREDNOSTI.

PVC prozori - REHAU SYNEGO 80mm,6 komora,3 stakla,3 gume,toplotna izolacija: = 1,1 W/m²K ,izrada po meri

Sistem koji koristimo, PVC stolarija Rehau, zadovoljava sve kriterijume kupaca i standarde u modernom gradjevinarstvu. Sa jasnim ciljevima,koristimo samo proverene materijale i u koliko izaberete veoma kvalitetnu PVC stolariju Rehau, ona ce da Vas verno sluzi dug niz godina...  

PVC stolarija REHAU, Firma SN WINDOWS Vam nudi: Izrada po meri, kompletan kvalitetan proizvod, PVC prozori, roletne, komarnici, iskusne i odgovorne majstore, pismenu garanciju 10 godina na profil Rehau, pet godina na okov.


PVC stolarija, ima dug vek trajanja i nema nedostatke koje ima drvena stolarija. PVC stolarija se i posle dugi niz godina otvara i zatvara lepo, ne vitoperi se, nema krivljenja, ne menja boju. PVC stolarija REHAU, kojom zelite postici ustedu na potrosnji energije i time ustedeti novac najvecu ulogu u tome imace staklo koje izaberete. Niskoemisiona/argon stakla na sebi imaju poseban zastitni sloj koji omogucava zadrzavanje dela topline unutar prostorije i na taj nacin smanjuju toplotne gubitke. Takva stakla imaju koeficijent prolaza toplote Ug> 1,3 W/m2K.
PVC stolarija, iskustvo, Rehau cene i isplativost. Prema novim tehnickim propisima koeficijent U (prolazak toplote) za PVC prozore i balkonska vrata moze iznositi max. U=1,80 W/m2K. Stari prozori na zgradama imaju koeficijent oko 3,00 – 3,50 W/m2K pa i vise. Evropska regulativa propisuje od 1,40 – 1,80 W/m2K. PVC prozori se prema koeficijentu krecu od najboljih 0,8 W/m2K pa do najlosijih 3,50 W/m2K.Prema statistickim podacima menjanje starog prozora koji ima jedno staklo, zamenom novim dvostrukim (s U=1,30 W/m2K sa niskoemisionim premazom) isplacuje se finansijski kroz dve - tri sezone grejanja. Prozori oko 1,1 W/m2K su jos bolje kalkulacije u odnosu na kasnije ustede.Najvise toplote se gubi na staklima. Koeficijent prolaza toplote na staklima se smanjuje ugradnjom dvostrukih i trostrukih stakala ciji je medju prostor ispunjen vazduhom ili u boljem slucaju inertnim gasom – argonom. Sa spoljasnje strane trebalo bi da postoji niskoemisioni premaz koji smanjuje zracenje toplote preko prozora. Postavljanje tog sloja samo sa spoljnje povrsine stakla dozvoljava se ulaz toplote ali ne i izlaz. Niskoemisioni premaz je malcice toniran, tako da malo utice na prolaz svetla. PVC prozor, kao gradjevinski element treba da obezbedi zadovoljavajucu toplotnu izolaciju, zvucnu izolaciju i funkciju prirodnog provetravanja. Ovo se postize upotrebom odgovarajuceg materijala i komponenti.
IZABERITE KVALITET - PVC STOLARIJA REHAU  

PVC stolarija REHAU, IZABERITE KVALITET. PVC stolarija je ekoloski materijal, najbolji je izolator i laka je za odrzavanje. PVC stolarija REHAU je osvojila trziste u Beogradu. Cene PVC prozora su sada (u odnosu na proslu deceniju) mnogo pristupacnije

PVC prozori - REHAU, nepogresivi izbor uz odlican odnos PVC stolarija - cena i dobijenog kvaliteta. Izaberite kvalitet - PVC stolarija REHAU. Izrada po meri Beograd ... PVC STOLARIJU MOZETE POGLEDATI NA LOKACIJI:

 Izlozbeni prostor: Beograd - Vozdovac - Ulica Husova br.6 (nedaleko od Dusanovacke pijace)
:
 Kontakt telefoni - firma - SN WINDOWS

 011 411 2136 - mobilni telefoni - 065 545 0705 - 065 545 0707

PVC stolarija idealna za Novi Beograd, Medak, Mirijevo ..

Sigurna PVC stolarija, PVC prozori za Novi Beograd, Mirijevo, Medak. Klima Beograda je umereno kontinentalna, sa cetiri godisnja doba. Jesen je duza od proleca, sa duzim suncanim i toplim periodima tzv. miholjsko leto. Zima nije tako ostra, sa u proseku, 21 danom sa temperaturom ispod nule. Januar je najhladniji sa prosecnom temperaturom 0,10C. Prolece je kratko i kisovito. Leto naglo dolazi. Ako Vam treba samo kvalitetna PVC stolarija. Karakteristika beogradske klime je i kosava, jugoistocni i istocni vetar. Najcesce duva u jesen i zimu, u intervalima od 2 do 3 dana. Prosecna brzina kosave je 25-43 km/h, a u pojedinim udarima moze dostici brzinu do 130 km/h. Kosava je najveci preciscivac vazduha Beograda. Zbog jakih naleta vetra i kise, PVC stolarija REHAU se pokazala najpouzdanijom za delove grada podloznim jakim vetrovima kao sto su Novi Beograd, Mirijevo, delovi Medaka i Brace Jerkovic. Sigurna PVC stolarija, PVC prozori za Novi Beograd, Mirijevo, Medak.

Powered by WebExpress